Gezocht DE ‘Bergeijkenaar van het jaar 2019’!

Wie nomineer jij dit jaar voor de prijs Bergeijkenaar van 2019?
Met de verkiezing ‘Bergeijkenaar van het jaar’ geeft de gemeente in samenwerking met het VOB en Wel!zijn De Kempen uiting aan haar waardering voor alle inwoners die zich belangeloos inzetten voor de inwoners en samenleving.

Alle reden dus om een bijzondere inwoner aan te wijzen als ‘Bergeijkenaar van het jaar 2019’ We willen iedereen vragen om een persoon/ personen voor te dra-gen die het verdienen om Bergeijkenaar van het jaar 2019 te worden. Denk daarbij niet alleen aan volwassenen. Jong geleerd is oud gedaan dus ook jongeren kunnen vrijwilligerswerk doen. En hoe!
Op vrijdag 6 december wordt de Bergeijkenaar van het jaar 2019 bekend gemaakt.

Criteria:
Kent u iemand die zich het afgelopen jaar op een uitzonderlijke manier heeft ingezet voor de
Bergeijkse gemeenschap? Iemand die de steun en toeverlaat is van de buurt? Die dit doet zonder ervoor betaald te worden. Het maakt niet uit hoelang iemand al vrijwilligerswerk doet, of voor hoeveel uur per week.
Natuurlijk mag iedereen iemand voordragen. Een goede motivatie is daarbij heel belangrijk. We willen heel graag weten waarom jouw genomineerde deze eretitel verdient. Vrijwilligers die al eerder zijn aangedragen maar nog niet vernoemd zijn kunnen uiteraard opnieuw aangedragen worden.
Een kleine jury, voorgezeten door wethouder Manon Theuws, bepaalt uiteindelijk wie de winnaar van deze ere titel is.

Aanmelden:
Wacht niet te lang en stuur je voordracht vóór vrijdag 15 november 2019 in. Ga naar www.bergeijk.nl/voordracht. U kunt uiteraard ook een brief sturen aan / afgeven bij de receptie van de Gemeente Bergeijk t.a.v. K. Marijnen, Postbus 10.000, 5570 GA Bergeijk

Related Posts

Wel!zijn de Kempen
Eikenburg 2
5521 HZ Eersel

T:  0497-514 746
E:  klik hier