Alzheimer Café

Het Alzheimer Café De Kempen is een maandelijkse bijeenkomst voor mensen met dementie, hun naasten en belangstellenden. Bezoekers praten in alle openheid over hun ervaringen met het leven met dementie. Dat gebeurt onder leiding van een deskundige gespreksleider. Tijdens bijeenkomsten wordt er soms gewerkt met thema ‘s en zijn er regelmatig gastsprekers aanwezig.

De bijeenkomsten zijn bedoeld om informatie over te dragen en ervaringen uit te wisselen. Het programma wordt maandelijks in diverse media bekend gemaakt.

De toegang tot het Alzheimer Café is gratis.

Bewoners van Bergeijk,  Bladel en Eersel en Reusel de Mierden kunnen het Alzheimer Café in Eersel iedere tweede donderdag van de maand bezoeken.

Plaats: ontmoetingscentrum Eikenburg, Eikenburg 10, Eersel.
Tijd: De zaal is open vanaf 19.00 uur, aanvang van programma is 19.30 uur. Sluiting 21.30 uur.

Bewoners van Waalre kunnen iedere laatste dinsdagavond van de maand het Alzheimer Café in Valkenswaard bezoeken.In juli en augustus is er geen Alzheimer Café.

Plaats: café zaal de Dommelstroom, Bergstraat 32, Valkenswaard
Tijd: 19.30 – 21.00 uur.

Meer informatie over Alzheimer Nederland

Wél! organiseert maandelijks een Alzheimer Café in Valkenswaard, voor de inwoners uit Valkenswaard en Waalre, en hun naasten.

Ook maandelijks is er een Alzheimer Café in Eersel, voor de inwoners uit Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel-De Mierden en hun naasten.