Ontmoetingsgroep voor slechtzienden en blinden

HET IRISTREFPUNT

Een ontmoetingsgroep voor slechtzienden en blinden, die in de Kempen wonen.

Bent u visueel beperkt en denkt u wel eens: “Ik zit veel thuis en wil er wel eens uit” en u wilt graag wat actiever zijn of graag in contact komen met andere slechtzienden of blinden. Dan moet u zich opgeven voor het Iristrefpunt. Dat is een regionale ontmoetingsgroep voor slechtzienden en blinden.
Bedenk dat u door lotgenoten te ontmoeten veel informatie opdoet. Uw deelname aan de samenleving gaat er op vooruit. Het vergroot uw zelfredzaamheid .

Wat is er op deze middagen te doen? 
Tijdens deze middagen kunt u onder met elkaar praten en er wordt een afwisselend programma aangeboden. 
U hebt contact met lotgenoten en krijgt informatie over onderwerpen die betrekking hebben op uw visuele beperking. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van de deelnemers. 
Een aantal vaste vrijwilligers begeleiden de bijeenkomsten. Zij zijn geschoold in de omgang met mensen met een visuele beperking.

Het Iristrefpunt is iedere eerste donderdag van de maand van 13.30 uur tot 16.00 uur in De Koperwiek, Stevensstraat 1 in Eersel.

Als u naar het Iristrefpunt wilt gaan en het vervoer daarheen is een probleem kunt u dat bij de aanmelding kenbaar maken. Wij kijken samen met u of wij kunnen helpen met het regelen van vervoer en wat de kosten zijn.

Aanmelding en informatie 
U kunt zich telefonisch aanmelden bij Wél! Welzijn de Kempen 
0497 – 514746 of via info@welzijndekempen.nl

Wel!zijn de Kempen
Eikenburg 2
5521 HZ Eersel

T:  0497-514 746
E:  klik hier