Coaching door vrijwilligers

Soms is het net te veel. Het lukt je niet om na een ziekte je eigen huishouden weer te organiseren. Of je voelt je erg eenzaam na het overlijden van je partner. Dan kan een vrijwillige coach je helpen je weer grip te krijgen op je situatie. Door samen je huishouden weer goed te organiseren. Of door je te helpen bij het aangaan van nieuwe sociale contacten. Op die momenten staat er een vrijwillige coach naast je om je problemen te delen. En om oplossingen te vinden.

Wat kan de vrijwillige coach voor u doen?
De vrijwillige coach helpt mensen om (weer) zo zelfstandig mogelijk in de maatschappij te leven. Dat kan door ondersteuning van de mantelzorger. Het kan ook door directe ondersteuning van degene die dat nodig heeft. Soms is de ondersteuning dat de coach helpt formulieren in te vullen. De andere keer gaat het om samen iets te doen of nieuwe contacten te maken. Per persoon wordt bekeken wat de gewenste hulp is. Vrijwillige coaches worden begeleid door Wél!

Aan deze dienst zijn voor deelnemers geen kosten verbonden.

U kunt contact opnemen met Wél! om een aanvraag in te dienen. We komen bij u thuis praten over de wensen en mogelijkheden.

Wél! Welzijn de Kempen
Eikenburg 2
5521 HZ Eersel
0497 514 747
E-mail:info@welzijndekempen.nl

Bergeijk | Bladel | Eersel | Reusel – De Mierden | Waalre